Link delen via:

zEILSCHIP VOOR 10-12 Personen huren in Friesland

Stevenaak AALTJE ENGELINA, 5 hutten, 10-12 personen, zeilen in Friesland met Schipper

Stevenaak AALTJE ENGELINA droog gevallen op het wadStevenaak AALTJE ENGELINA droog gevallen op het wad

Zeilen op de Waddenzee, friesche meren en het IJsselmeer

Een avontuurlijke zeilvakantie met de Stevenaak Aaltje Engelina is een sensatie. Met de wind vol in de zeilen is het letterlijk genieten geblazen. Een zeiltocht is een ideaal groepsuitje met vrienden, familie of collega´s. Stap met uw gezelschap tot 12 personen aan boord van onze prachtige Stevenaak en ervaar het weekend, de midweek of de week van uw leven.

Eenvoudig en makkelijk te zeilen

De tuigage van de Aaltje Engelina is voorzien van allerlei mogelijkheden om de zeilen met de hand of met elektrische lieren te bedienen. Hierdoor is ze voor de sportieve groep, die actief bezig wil zijn, maar ook voor de groep die zich wil laten zeilen, het juiste schip. De lieren zijn zowel op de hand als elektrisch te bedienen, de zwaarden gaan elektrisch om laag en omhoog en het grootzeil is voorzien van Lazy Jack, waardoor deze in een handomdraai opgedoekt is.

Op de Aaltje Engelina gaat het erom dat in- en ontspanning hand in hand gaan met wat u als gast ervan verwacht.


 Max. gasten:
 Lengte:
 Breede:
 Vertrekhaven:
 Hond:
12
22.50 m
5.00 m
Leeuwarden
niet toegestaan

Bezettingsoverzicht Stevenaak, AALTJE ENGELINA, boek hier:

Maak een keuze welke periode en in welke maand u wilt varen, de beschikbare huurperiodes van het Duetglider 1500 AK worden dan samen met de prijs weergegeven (Startdagen zijn vrijdag en maandag, bij afwijkende huurwensen graag contact met ons opnemen). Wanneer u uw gewenste periode hebt gevonden klik dan in het blokje onder de datum wanneer u wilt varen om de boeking te starten.

Als het overzicht geen resultaten of een defecte tabel (dit is mogelijk een browser probleem) laat zien , kunt u ook de online planner voor dit schip in een nieuw venster openen om de beschikbaarheid te controleren en het schip te boeken:

Online boeken

Stevenaak AALTJE ENGELINA

Interieur en Exterieur Stevenaak Aaltje Engelina

Hier enkele foto´s van deze klassieker:

Stevenaak Aaltje Engelina Stevenaak Aaltje Engelina Stevenaak Aaltje Engelina Stevenaak Aaltje Engelina Stevenaak Aaltje Engelina Stevenaak Aaltje Engelina Stevenaak Aaltje Engelina Stevenaak Aaltje Engelina Stevenaak Aaltje Engelina Stevenaak Aaltje Engelina Stevenaak Aaltje Engelina Stevenaak Aaltje Engelina Stevenaak Aaltje Engelina Stevenaak Aaltje Engelina Stevenaak Aaltje Engelina Stevenaak Aaltje Engelina Stevenaak Aaltje Engelina Stevenaak Aaltje Engelina Stevenaak Aaltje Engelina Stevenaak Aaltje Engelina

Hotelschip Leeuwarden

Hotelschip voor 10/12 personen in 5 kamers, - bijzonder overnachten in Leeuwarden!
Wilt u met een groep of met zen twëen deze sfeervolle levendige stad bezoeken en overnachten in de gezellige ambiance van een historisch zeilschip? In bepaalde periodes van het jaar ligt de AALTJE ENGELINA afgemeerd in het zuiden van Leeuwarden, hoofdstad van Friesland.


Boek nu uw verblijf in 2018, bezoek Leeuwarden - culturele hoofdstad van Europa.

Groepsaccommodatie huren in Leeuwarden voor 12 personen

Vakantiehuis in de wintermaanden: exclusief overnachten in het centrum van Leeuwarden!
Wilt u een luxe unieke groepsaccommodatie voor 12 personen midden in het noorden van Friesland? U zoekt een bijzonder verblijf voor uw gezin of vereniging? De AALTJE ENGELINA ligt afgemeerd in het zuiden van Leeuwarden, hoofdstad van Friesland. Goede verbinding met openbaar vervoer naar het centrum.

Meer informatie over dit schip vindt u op de website van dit klassiek zeiljacht:

Stevenaak AALTJE ENGELINA