Link delen via:

Motorboot 7-9 Personen te huur

Simmerskip 1200 AK, PASSAAT, met boeg- en hekschroef, 3 hutten, ...

Simmerskip 1200 AK, PASSAAT, 7-9 Personen

Perfekt schip voor gezinnen, groepen, met achterkajuit, 2 stuurstanden, 3 hutten, ...

Simmerskip 12 meter lengte, een schip met tijdloze contouren van een stoere werkboot, niet een simpele huurboot. Een heel ruim schip, met drie hutten voor in totaal max. 9 gasten.
In de punt van het voorschip bevindt zich een slaapkamer met een 2-persoons en een 1-persoonsbed. Tevens in het voorschip gebouwd de keuken met een complete inventaris, met o.a. een koelkast en een 4 pits-gasfornuis. Tegenover de keuken de dinette, waar u met 6 personen gezellig kunt eten. Als nodig kunt u van de dinette nog eenvoudig een 2-persoonsbed maken.
De grote salon met de binnenbesturing is sfeervol ingericht en heeft twee tegenover liggende zithoeken, die uitnodigen s'avond lekker lui en gezellig bij elkaar te zitten en te genieten van een glaasje wijn.

Beweeg de foto met de muis/vinger
In het achterschip vindt u een toilet en een badkamer met douche en wastafel en twee slaapkamers, één met een 2-persoonsbed en één met een stapelbed.
Het zonnedek van het Simmerskip 1200 AK is voorzien van een vaste kuiprand met een reling. Hierop bevinden zich de tweede stuurstand en 2 royale vaste zithoeken, mooi voorzien van dik massief teakhout. Via de ladder in het midden bereikt u het zwemplateau met een zwemtrap ...
Het Simmerskip 1200 AK, PASSAAT, is voorzien van hydraulische besturing. Het manoeuvreren wordt u gemakkelijk gemaakt door de aanwezige boeg- en hekschroef. Ook ontbreken een dieptemeter en een roerstandaanwijzer niet voor uw noodzakelijke overzicht.
Als u dit schip wilt huren, dient u wel ervaring te hebben.

 Max. gasten:
 Lengte:
 Breedte:
 Diepgang
 Doorvaarthoogte:
 Dieselmotor:
 Elektriciteit:
 Dieseltank:
 Watertank:
 Vertrekhaven:
 Hond:
9
12.00 m
3.75 m
1.00 m
2.40 m
90 PK
12V, 220 V
400 Liter
500 Liter
Leeuwarden
op aanvraag

Bezettingsoverzicht Simmerskip 1200 AK, PASSAAT, boek hier:

Maak een keuze welke periode en in welke maand u wilt varen, de beschikbare huurperiodes van het Simmerskip 1200 AK worden dan samen met de prijs weergegeven (Startdagen zijn vrijdag en maandag, bij afwijkende huurwensen graag contact met ons opnemen). Wanneer u uw gewenste periode hebt gevonden klik dan in het blokje onder de datum wanneer u wilt varen om de boeking te starten.

Als het overzicht geen resultaten of een defecte tabel (dit is mogelijk een browser probleem) laat zien , kunt u ook de online planner voor dit schip in een nieuw venster openen om de beschikbaarheid te controleren en het schip te boeken:

Online boeken

Tweepersonsbed Eenpersonsbed WC Verwarming Koelkast Dieptemeter  
Drinkwater CD-Radio 220 walstroom omvormer ankerlier boegschroef  
zwemtrap GPS zwemplateau roerstandaanwijzer digitale kaart USB lader hekschroef

Interieur en Exterieur Simmerskip 1200 AK, Passaat

Simmerskip 1200 AK, PASSAAT Simmerskip 1200 AK, PASSAAT Simmerskip 1200 AK, PASSAAT Simmerskip 1200 AK, PASSAAT Simmerskip 1200 AK, PASSAAT Simmerskip 1200 AK, PASSAAT Simmerskip 1200 AK, PASSAAT Simmerskip 1200 AK, PASSAAT Simmerskip 1200 AK, PASSAAT Simmerskip 1200 AK, PASSAAT Simmerskip 1200 AK, PASSAAT Simmerskip 1200 AK, PASSAAT Simmerskip 1200 AK, PASSAAT Simmerskip 1200 AK, PASSAAT Simmerskip 1200 AK, PASSAAT Simmerskip 1200 AK, PASSAAT

Route suggesties

Aan boord van onze schepen vindt u routes (vaarroutes) voor vaarvakantie, gedetailleerd op een waterkaart en voorzien van allerlei toeristische informatie. Er zijn vaarroutes voor weekenden, midweken, weken en langere periodes aan boord. Deze motorboot routes zijn door ons speciaal voor onze gasten gemaakt.

Inventaris

Alle schepen zijn uitgerust met de noodzakelijke nautische uitrustingen (venders, touwen etc.). De keukeninventaris is ruimschoots ingericht naar het aantal gasten aan boord met bestek, kookgerei, glazen etc.

Vaarcursussen

Geen (of weinig) ervaring? De laatste vaarvakantie is al een tijdje geleden ? Boek een vaarcursus voor de eerste dag van uw vaarvakantie en de reis kan ontspannen beginnen ...