Link delen via:

Motorboot 2-4 Personen te huur

Simmerskip 950 OK*cruise, AALTJE, met boeg- en hekschroef, gemakkelijk manoeuvreren

Simmerskip 950 OK*cruise, AALTJE

Super boot voor 2-4 P., 2 stuurstanden, Boeg- en hekschroef, geschikt voor beginners...

Een heel mooi Simmerskip met open kuip voor 2-4 personen, stoere uitstraling. Extra ruim en voorzien van binnen- en buitenbesturing.
Overal stahoogte. In het voorschip bevinden zich een kajuit met een tweepersoonsbed en kastruimte, een badkamer met wasbak, douche en toilet. Tegenover aan stuurboord is de keuken ingebouwd met o.a. koekast, een vierpits gasfornuis en een complete inventaris.
De grote salon is sfeervol ingericht met met een L - zithoek, deze zithoek kan, als nodig, makkelijk tot een tweepersoonsbed worden verbouwd.

Beweeg de foto met de muis/vinger
De extra ruime kuip met teakhouten banken en een tweede stuurstand nodigen uit, veel tijd van Uw vakantie buiten te verbrengen.
Via de grote openslaande deuren loopt u zo naar de salon. Extra veel leefruimte, binnen en buiten.
Het Simmerskip 950 OK*cruise is voorzien van een deur achter in de kuip, zodat U gemakkelijk de zwemtrap kunt bereiken. Voor iets minder mobiele gasten is de instap aan boord gemakkelijker via het zwemplateau.
Het Simmerskip 950 OK*cruise is voorzien van twee stuurstanden, hydraulische besturing en het manoeuvreren wordt u gemakkelijk gemaakt door de aanwezige boeg- en hekschroef. Tevens is er ook een roerstandaanwijzer aan boord.

 Max. gasten:
 Lengte:
 Breedte:
 Diepgang
 Doorvaarthoogte:
 Dieselmotor:
 Elektricität:
 Dieseltank:
 Watertank:
 Vertrekhaven:
 Hond:
4
9.50 m
3.45 m
1.00 m
2.40 m
48 PK
12V, 220 V
200 Liter
200 Liter
Leeuwarden
op aanvraag

Bezettingsoverzicht Simmerskip 950 OK*cruise, AALTJE, boek hier:

Maak een keuze welke periode en in welke maand u wilt varen, de beschikbare huurperiodes van het Simmerskip 950 OK*cruise worden dan samen met de prijs weergegeven (Startdagen zijn vrijdag en maandag, bij afwijkende huurwensen graag contact met ons opnemen). Wanneer u uw gewenste periode hebt gevonden klik dan in het blokje onder de datum wanneer u wilt varen om de boeking te starten.

Als het overzicht geen resultaten of een defecte tabel (dit is mogelijk een browser probleem) laat zien , kunt u ook de online planner voor dit schip in een nieuw venster openen om de beschikbaarheid te controleren en het schip te boeken:

Online boeken

Tweepersonsbed Koelkast WC Verwarming boegschroef Douche
Drinkwater CD-Radio 220 walstroom omvormer ankerlier GPS
zwemtrap zwemplateau roerstandaanwijzer digitale kaart USB lader hekschroef

Interieur en Exterieur Simmerskip 950 OK*cruise, Aaltje

Simmerskip 950 OK*cruise, AALTJE Simmerskip 950 OK*cruise, AALTJE Simmerskip 950 OK*cruise, AALTJE Simmerskip 950 OK*cruise, AALTJE Simmerskip 950 OK*cruise, AALTJE Simmerskip 950 OK*cruise, AALTJE Simmerskip 950 OK*cruise, AALTJE Simmerskip 950 OK*cruise, AALTJE Simmerskip 950 OK*cruise, AALTJE Simmerskip 950 OK*cruise, AALTJE Simmerskip 950 OK*cruise, AALTJE Simmerskip 950 OK*cruise, AALTJE Simmerskip 950 OK*cruise, AALTJE Simmerskip 950 OK*cruise, AALTJE Simmerskip 950 OK*cruise, AALTJE Simmerskip 950 OK*cruise, AALTJE Simmerskip 950 OK*cruise, AALTJE Simmerskip 950 OK*cruise, AALTJE Simmerskip 950 OK*cruise, AALTJE Simmerskip 950 OK*cruise, AALTJE

Route suggesties

Aan boord van onze schepen vindt u routes (vaarroutes) voor vaarvakantie, gedetailleerd op een waterkaart en voorzien van allerlei toeristische informatie. Er zijn vaarroutes voor weekenden, midweken, weken en langere periodes aan boord. Deze motorboot routes zijn door ons speciaal voor onze gasten gemaakt.

Inventaris

Alle schepen zijn uitgerust met de noodzakelijke nautische uitrustingen (venders, touwen etc.). De keukeninventaris is ruimschoots ingericht naar het aantal gasten aan boord met bestek, kookgerei, glazen etc.

Vaarcursussen

Geen (of weinig) ervaring? De laatste vaarvakantie is al een tijdje geleden ? Boek een vaarcursus voor de eerste dag van uw vaarvakantie en de reis kan ontspannen beginnen ...