Link delen via:

Klein bootje voor 4 personen huren

Niet meer in onze vloot vanaf seizoen 2024

Gillissenvlet 950 AK/OK, Vlieter

Vaarvakantie in Friesland met een kleine boot voor 4 personen ...

Leuke klassieke Gillissenvlet, uitgevoerd met teakdekken, teakgangboorden en voorzien van teak in de open kuip. Het is een combinatie tussen een model met een achterkajuit en een model met een open kuip. Deze Gillissen Vlet met 9.50 meter lengte biedt zowel een achterkajuit met 2 eenpersoonsbedden ( 1.80 meter lang ) en een open kuip om lekker buiten beschut te genieten van de zonsondergang .
Aan de voorkant is een ruim bed, die ook geschikt is voor twee grote personen. De stahoogte in de salon is ongeveer 1.90 meter. Een kleine maar volledig uitgeruste keuken met koelkast, gasfornuis is aan de stuurboordzijde en er tegenover is het toilet.

Beweeg de foto met de muis/vinger
De zithoek in de salon biedt de bemanning (4 personen) voldoende ruimte ... Voor de overgangsperiode in de lente en in het najaar, is een diesel kachel geïnstalleerd.
Deze boot is voorzien van een zuinige 48 pk diesel (genoeg power voor het vaargebied), bij de manoeuvres in de havens wordt de schipper ondersteund door een boegschroef. Het schip heeft ook een buitenbesturing, die echter alleen voor ervaren bemanningen beschikbaar gesteld wordt.
In het voorjaar 2014 heeft het schip een complete refit gekregen en de techniek is op de veiligheidsnorm van vandaag gebracht ...

 Max. gasten:
 Lengte:
 Breedte:
 Diepgang
 Doorvaarthoogte:
 Dieselmotor:
 Elektriciteit:
 Dieseltank:
 Watertank:
 Vertrekhaven:
 Hond:
4
9.50 m
3.20 m
0.85 m
2.40 m
48 PK
12V, 220 V
250 Liter
160 Liter
Leeuwarden
op aanvraag

Bezettingsoverzicht Gillissenvlet 950 AK/OK, VLIETER, boek hier:

Maak een keuze welke periode en in welke maand u wilt varen, de beschikbare huurperiodes van de Gillissenvlet 950 AK/OK worden dan samen met de prijs weergegeven (Startdagen zijn vrijdag en maandag, bij afwijkende huurwensen graag contact met ons opnemen). Wanneer u uw gewenste periode hebt gevonden klik dan in het blokje onder de datum wanneer u wilt varen om de boeking te starten.

Als het overzicht geen resultaten of een defecte tabel (dit is mogelijk een browser probleem) laat zien , kunt u ook de online planner voor dit schip in een nieuw venster openen om de beschikbaarheid te controleren en het schip te boeken:

Online boeken

Tweepersonsbed Eenpersonsbed WC Verwarming Koelkast Dieptemeter
Drinkwater CD-Radio 220 walstroom omvormer ankerlier boegschroef
zwemtrap GPS digitale kaart USB lader    

Interieur en Exterieur Gillissenvlet 950 AK/OK, Vlieter

Gillissenvlet 950 AK/OK, VLIETER Gillissenvlet 950 AK/OK, VLIETER Gillissenvlet 950 AK/OK, VLIETER Gillissenvlet 950 AK/OK, VLIETER Gillissenvlet 950 AK/OK, VLIETER Gillissenvlet 950 AK/OK, VLIETER Gillissenvlet 950 AK/OK, VLIETER Gillissenvlet 950 AK/OK, VLIETER Gillissenvlet 950 AK/OK, VLIETER Gillissenvlet 950 AK/OK, VLIETER Gillissenvlet 950 AK/OK, VLIETER Gillissenvlet 950 AK/OK, VLIETER Gillissenvlet 950 AK/OK, VLIETER Gillissenvlet 950 AK/OK, VLIETER Gillissenvlet 950 AK/OK, VLIETER Gillissenvlet 950 AK/OK, VLIETER Gillissenvlet 950 AK/OK, VLIETER Gillissenvlet 950 AK/OK, VLIETER Gillissenvlet 950 AK/OK, VLIETER Gillissenvlet 950 AK/OK, VLIETER

Route suggesties

Aan boord van onze schepen vindt u routes (vaarroutes) voor vaarvakantie, gedetailleerd op een waterkaart en voorzien van allerlei toeristische informatie. Er zijn vaarroutes voor weekenden, midweken, weken en langere periodes aan boord. Deze motorboot routes zijn door ons speciaal voor onze gasten gemaakt.

Inventaris

Alle schepen zijn uitgerust met de noodzakelijke nautische uitrustingen (venders, touwen etc.). De keukeninventaris is ruimschoots ingericht naar het aantal gasten aan boord met bestek, kookgerei, glazen etc.

Vaarcursussen

Geen (of weinig) ervaring? De laatste vaarvakantie is al een tijdje geleden ? Boek een vaarcursus voor de eerste dag van uw vaarvakantie en de reis kan ontspannen beginnen ...