Link delen via:

Motorjacht 4-6 Personen Leeuwarden

Multivlet 1100 AK, GERBRIG, 2 hutten, 2 WC, 2 stuurstanden

Multivlet 1100 AK, GERBRIG

Vaarvakantie in Friesland met een boot voor 4-6 personen ...

Dit klassiek gelijnde en uiterst degelijk gebouwde schip uit onze verhuurvloot, type Multivlet biedt zeer veel ruimte en is geschikt voor 4 tot 6 personen. Bijzonder: Twee hutten en twee wc's ...
In het voorschip is een hut met een ruim A - bed, perfect voor twee personen, tevens kastruimte. Voorin bevindt zich de badkamer met douche en wastafel en een gescheiden toilet. Tegenover de badkamer is de keuken geplaatst, met complete inventaris, koelkast, 4-pits gasfornuis, koffiezetapparaat, ...
De grote salon is sfeervol ingericht met een L- vormige zithoek en biedt de opvarenden voldoende ruimte. De bank in de salon in combinatie met de tafel is eenvoudig om te zetten tot een tweepersoons bed.

Beweeg de foto met de muis/vinger
In de achterkajuit is een groot tweepersoons bed, veel kastruimte en het tweede toilet en een wastafel.
Het achterdek is vrij groot, hier kunt u onderweg gezellig zitten en van de vaarvakantie genieten.
De Multivlet 1100 AK, GERBRIG, is voorzien van twee stuurstanden, hydraulische besturing en wordt het manoeuvreren u gemakkelijk gemaakt door de aanwezige boeg- en hekschroef. Tevens is er ook een roerstandaanwijzer aan boord.
Bij de inventaris zijn 6 klapstoelen en een grote tafel voor op het achterdek om met elkaar buiten lekker te genieten van de vaarvakantie.

 Max. gasten:
 Lengte:
 Breedte:
 Diepgang
 Doorvaarthoogte:
 Dieselmotor:
 Elektriciteit:
 Dieseltank:
 Watertank:
 Vertrekhaven:
 Hond:
4-6
11.00 m
3.50 m
1.00 m
2.40 m
58 PK
12V, 220 V
350 Liter
400 Liter
Leeuwarden
op aanvraag

Bezettingsoverzicht Multivlet 1100 AK, GERBRIG, boek hier::

Maak een keuze welke periode en in welke maand u wilt varen, de beschikbare huurperiodes van de Multivlet 1100 AK worden dan samen met de prijs weergegeven (Startdagen zijn vrijdag en maandag, bij afwijkende huurwensen graag contact met ons opnemen). Wanneer u uw gewenste periode hebt gevonden klik dan in het blokje onder de datum wanneer u wilt varen om de boeking te starten.

Als het overzicht geen resultaten of een defecte tabel (dit is mogelijk een browser probleem) laat zien , kunt u ook de online planner voor dit schip in een nieuw venster openen om de beschikbaarheid te controleren en het schip te boeken:

Online boeken

Tweepersonsbed Eenpersonsbed WC Verwarming Koelkast Douche
Drinkwater CD-Radio 220 walstroom omvormer ankerlier boegschroef
zwemtrap GPS Dieptemeter digitale kaart USB lader  

Interieur en Exterieur Multivlet 1100 AK, GERBRIG

Multivlet 1100 AK, GERBRIG Multivlet 1100 AK, GERBRIG Multivlet 1100 AK, GERBRIG Multivlet 1100 AK, GERBRIG Multivlet 1100 AK, GERBRIG Multivlet 1100 AK, GERBRIG Multivlet 1100 AK, GERBRIG Multivlet 1100 AK, GERBRIG Multivlet 1100 AK, GERBRIG Multivlet 1100 AK, GERBRIG Multivlet 1100 AK, GERBRIG

Route suggesties

Aan boord van onze schepen vindt u routes (vaarroutes) voor vaarvakantie, gedetailleerd op een waterkaart en voorzien van allerlei toeristische informatie. Er zijn vaarroutes voor weekenden, midweken, weken en langere periodes aan boord. Deze motorboot routes zijn door ons speciaal voor onze gasten gemaakt.

Inventaris

Alle schepen zijn uitgerust met de noodzakelijke nautische uitrustingen (venders, touwen etc.). De keukeninventaris is ruimschoots ingericht naar het aantal gasten aan boord met bestek, kookgerei, glazen etc.

Vaarcursussen

Geen (of weinig) ervaring? De laatste vaarvakantie is al een tijdje geleden ? Boek een vaarcursus voor de eerste dag van uw vaarvakantie en de reis kan ontspannen beginnen ...