Link delen via:

Motorjacht 4 Personen varen zonder vaarbewijs

Aventura 34 AK, EVA, 2 hutten, met boeg- en hekschroef

Aventura 34 OK, BRECHJE, 4 Personen

Motorboot varen in Friesland, Boot voor 4 Personen ...

De Aventura 34 AK is het juiste schip voor een luxe vaarvakantie voor 4 personen. Dit jacht met zijn klassieke lijnen biedt zijn opvarenden alle comfort die ze zich maar kunnen wensen. Bovendien is dit schip met zijn lengte van 10 meter heel gemakkelijk te varen.
In de voorkajuit vindt u een ruim frans bed van 1,75 meter breed, welke voorzien is van een lattenbodem voor een ontspannen nachtrust tijdens uw verblijf op dit mooie jacht. Voor extra comfort zijn de sanitaire voorzieningen gescheiden van elkaar geplaatst. Aan bakboord vindt u een moderne toiletruimte met designwasbak en dito mengkraan. Aan stuurboord een heerlijke doucheruimte met zitbank en thermostaat kraan. Beide ruimtes zijn verwarmd middels het Webasto verwarmingssysteem.

Beweeg de foto met de muis/vinger
In de achterkajuit is een slaapkamer inclusief bijbehorende gescheiden douche/toilet.
De salon met de keuken is sfeervol ingericht met een L- vormige zithoek en biedt genoeg ruimte voor vier gasten.
De stuurstand is op het achterdek, voorzien van een luxe cabriotent, vanwaar u middels een fraaie comfortabele wenteltrap kunt afdalen naar het ruime zwemplatform. De trap en zwemplatform zijn voor het comfort en voor uw veiligheid voorzien van flexiteekR.
Uiteraard is ook de Aventura 34 AK voorzien van hydraulische besturing en wordt het manoeuvreren u gemakkelijk gemaakt door de aanwezige boeg- en hekschroef. Ook ontbreken een dieptemeter en een roerstandaanwijzer niet voor uw noodzakelijke overzicht.

 Max. gasten:
 Lengte:
 Breedte:
 Diepgang
 Doorvaarthoogte:
 Dieselmotor:
 Elektriciteit:
 Dieseltank:
 Watertank:
 Vertrekhaven:
 Hond:
4
10.00 m
3.50 m
1.20 m
3.60 m
66 PK
12V, 220 V
400 Liter
400 Liter
Leeuwarden
op aanvraag

Bezettingsoverzicht Aventura 34 AK, EVA, boek hier:

Maak een keuze welke periode en in welke maand u wilt varen, de beschikbare huurperiodes van de Aventura 34 AK worden dan samen met de prijs weergegeven (Startdagen zijn vrijdag en maandag, bij afwijkende huurwensen graag contact met ons opnemen). Wanneer u uw gewenste periode hebt gevonden klik dan in het blokje onder de datum wanneer u wilt varen om de boeking te starten.

Als het overzicht geen resultaten of een defecte tabel (dit is mogelijk een browser probleem) laat zien , kunt u ook de online planner voor dit schip in een nieuw venster openen om de beschikbaarheid te controleren en het schip te boeken:

Online boeken

Tweepersonsbed Eenpersonsbed WC Verwarming Koelkast Dieptemeter
Drinkwater CD-Radio 220 walstroom omvormer ankerlier boegschroef
zwemtrap zwemplateau GPS televisie roerstandaanwijzer hekschroef
digitale kaart USB lader        

Interieur en Exterieur Aventura 34 AK, Eva

Aventura 34 AK, EVA Aventura 34 AK, EVA Aventura 34 AK, EVA Aventura 34 AK, EVA Aventura 34 AK, EVA Aventura 34 AK, EVA Aventura 34 AK, EVA Aventura 34 AK, EVA Aventura 34 AK, EVA Aventura 34 AK, EVA Aventura 34 AK, EVA Aventura 34 AK, EVA Aventura 34 AK, EVA Aventura 34 AK, EVA Aventura 34 AK, EVA Aventura 34 AK, EVA

Route suggesties

Aan boord van onze schepen vindt u routes (vaarroutes) voor vaarvakantie, gedetailleerd op een waterkaart en voorzien van allerlei toeristische informatie. Er zijn vaarroutes voor weekenden, midweken, weken en langere periodes aan boord. Deze motorboot routes zijn door ons speciaal voor onze gasten gemaakt.

Inventaris

Alle schepen zijn uitgerust met de noodzakelijke nautische uitrustingen (venders, touwen etc.). De keukeninventaris is ruimschoots ingericht naar het aantal gasten aan boord met bestek, kookgerei, glazen etc.

Vaarcursussen

Geen (of weinig) ervaring? De laatste vaarvakantie is al een tijdje geleden ? Boek een vaarcursus voor de eerste dag van uw vaarvakantie en de reis kan ontspannen beginnen ...