Link delen via:

Motorboot 2 Personen zonder vaarbewijs

Aventura 34 OK, BRECHJE, met boeg- en hekschroef

Aventura 34 OK, BRECHJE, 2 Personen

Varen zonder vaarbewijs in Friesland, boot voor 2 Personen ...

Als u comfortabel met 2 personen van uw vaarvakantie wilt genieten, dan is de Aventura 34 OK het perfecte schip voor u.
Vanuit de ruime kuip met comfortabele zitbanken en afgedekt met een kuiptent, kunt u op 1 niveau de moderne salon met goed uitgeruste keuken in lopen zonder trappen of hoogteverschillen. Vanuit deze gezellige kuip bent u zogezegd "één met de omgeving" en loopt u ook zonder moeite het zwemplatform op richting de aanlegsteiger of voor een verfrissende duik.
In de voorkajuit vindt u een ruim frans bed van 1,75 Mt breed, welke voorzien is van een lattenbodem voor een ontspannen nachtrust tijdens uw verblijf op dit mooie jacht.

Beweeg de foto met de muis/vinger
Voor extra comfort zijn de sanitaire voorzieningen gescheiden van elkaar geplaatst. Aan bakboord vindt u een moderne toiletruimte met designwasbak en dito mengkraan. Aan stuurboord een heerlijke doucheruimte met zitbank en thermostaat kraan. Beide ruimtes zijn verwarmd middels een Webasto verwarmingssysteem.
De salon is uitgerust met een elektrisch bedienbaar glazen schuifdak van 1,80 x 1,10 Mt welke absoluut uniek is in een schip van deze afmetingen en altijd zorgt voor extra licht en frisse lucht.
Qua vaar-uitrusting valt er niets te wensen door schipper en bemanning. De Aventura 34 OK is voorzien van hydraulische besturing en het manoeuvreren wordt u makkelijk gemaakt door de aanwezige boeg- en hekschroef. Ook ontbreken een dieptemeter en een roerstandaanwijzer niet.

 Max. gasten:
 Lengte:
 Bredte:
 Diepgang
 Doorvaarthoogte.:
 Dieselmotor:
 Elektriciteit:
 Dieseltank:
 Watertank:
 Vertrekhaven:
 Hond:
2
10.00 m
3.50 m
1.20 m
2.45 m
66 PK
12V, 220 V
400 Liter
400 Liter
Leeuwarden
op aanvraag

Bezettingsoverzicht Aventura 34 OK, BRECHJE, boek hier:

Maak een keuze welke periode en in welke maand u wilt varen, de beschikbare huurperiodes van de Aventura 34 OK worden dan samen met de prijs weergegeven (Startdagen zijn vrijdag en maandag, bij afwijkende huurwensen graag contact met ons opnemen). Wanneer u uw gewenste periode hebt gevonden klik dan in het blokje onder de datum wanneer u wilt varen om de boeking te starten.

Als het overzicht geen resultaten of een defecte tabel (dit is mogelijk een browser probleem) laat zien , kunt u ook de online planner voor dit schip in een nieuw venster openen om de beschikbaarheid te controleren en het schip te boeken:

Online boeken

Tweepersonsbed Eenpersonsbed WC Verwarming Koelkast Dieptemeter
Drinkwater CD-Radio 220 walstroom omvormer ankerlier boegschroef
zwemtrap zwemplateau GPS televisie roerstandaanwijzer hekschroef
digitale kaart USB lader        

Interieur en Exterieur Aventura 34 OK, Brechje

Aventura 34 OK, BRECHJE Aventura 34 OK, BRECHJE Aventura 34 OK, BRECHJE Aventura 34 OK, BRECHJE Aventura 34 OK, BRECHJE Aventura 34 OK, BRECHJE Aventura 34 OK, BRECHJE Aventura 34 OK, BRECHJE Aventura 34 OK, BRECHJE Aventura 34 OK, BRECHJE

Route suggesties

Aan boord van onze schepen vindt u routes (vaarroutes) voor vaarvakantie, gedetailleerd op een waterkaart en voorzien van allerlei toeristische informatie. Er zijn vaarroutes voor weekenden, midweken, weken en langere periodes aan boord. Deze motorboot routes zijn door ons speciaal voor onze gasten gemaakt.

Inventaris

Alle schepen zijn uitgerust met de noodzakelijke nautische uitrustingen (venders, touwen etc.). De keukeninventaris is ruimschoots ingericht naar het aantal gasten aan boord met bestek, kookgerei, glazen etc.

Vaarcursussen

Geen (of weinig) ervaring? De laatste vaarvakantie is al een tijdje geleden ? Boek een vaarcursus voor de eerste dag van uw vaarvakantie en de reis kan ontspannen beginnen ...