Link delen via:

Leuke boot voor 4 personen vaarbewijsvrij

Duetvlet 900 AK, PUSTER, twee stuurstanden, geschikt voor beginners

Duetvlet 900 AK, PUSTER

Varen zonder vaarbewijs, motorboot voor 4 Personen, 2 stuurstanden, ...

Met deze multiknikspant Duetvlet met achterkajuit kunt u bijna overal in Friesland varen. Het schip heeft weinig diepgang en een lage doorvaarthoogte. Ook met twee personen is deze boot uitermate goed te varen. Handzaam, overzichtelijk, met een boegschroef voor gemakkelijk manoeuvreeren in de havens en voor bruggen.

Beweeg de foto met de muis/vinger
In de voorpunt is een hut met een ruim A - bed. Hier is ook de badkamer met douche, wastafel en toilet. Tegenover is de keuken met een complete inventaris met koelkast en gasfornuis.
De salon met de stuurstand is sfeervol ingericht met een L- vormige zithoek en biedt voor vier gasten genoeg ruimte.
In de achterkajuit is een groot tweepersoonsbed en kastruimte. Het achterdek is voorzien van een windscherm, de buitenstuurstand en een zwemtrap.

 Max. gasten:
 Lengte:
 Breedte:
 Diepgang
 Doorvaarthoogte.:
 Dieselmotor:
 Elektriciteit:
 Dieseltank:
 Watertank:
 Vertrekhaven:
 Hond:
4
9.00 m
3.20 m
0.80 m
2.40 m
48 PK
12V, 220 V
250 Liter
160 Liter
Leeuwarden
op aanvraag

Bezettingsoverzicht Duetvlet 900 AK, PUSTER, boek hier:

Maak een keuze welke periode en in welke maand u wilt varen, de beschikbare huurperiodes van de Duetvlet 900 AK worden dan samen met de prijs weergegeven (Startdagen zijn vrijdag en maandag, bij afwijkende huurwensen graag contact met ons opnemen). Wanneer u uw gewenste periode hebt gevonden klik dan in het blokje onder de datum wanneer u wilt varen om de boeking te starten.

Als het overzicht geen resultaten of een defecte tabel (dit is mogelijk een browser probleem) laat zien , kunt u ook de online planner voor dit schip in een nieuw venster openen om de beschikbaarheid te controleren en het schip te boeken:

Online boeken

Tweepersonsbed Eenpersonsbed WC Verwarming Koelkast Douche
Drinkwater CD-Radio 220 walstroom omvormer ankerlier boegschroef
zwemtrap GPS digitale kaart USB lader    

Interieur en Exterieur Duetvlet 900 AK, Puster

Duetvlet 900 AK, PUSTER Duetvlet 900 AK, PUSTER Duetvlet 900 AK, PUSTER Duetvlet 900 AK, PUSTER Duetvlet 900 AK, PUSTER Duetvlet 900 AK, PUSTER Duetvlet 900 AK, PUSTER Duetvlet 900 AK, PUSTER Duetvlet 900 AK, PUSTER Duetvlet 900 AK, PUSTER Duetvlet 900 AK, PUSTER

Route suggesties

Aan boord van onze schepen vindt u routes (vaarroutes) voor vaarvakantie, gedetailleerd op een waterkaart en voorzien van allerlei toeristische informatie. Er zijn vaarroutes voor weekenden, midweken, weken en langere periodes aan boord. Deze motorboot routes zijn door ons speciaal voor onze gasten gemaakt.

Inventaris

Alle schepen zijn uitgerust met de noodzakelijke nautische uitrustingen (venders, touwen etc.). De keukeninventaris is ruimschoots ingericht naar het aantal gasten aan boord met bestek, kookgerei, glazen etc.

Vaarcursussen

Geen (of weinig) ervaring? De laatste vaarvakantie is al een tijdje geleden ? Boek een vaarcursus voor de eerste dag van uw vaarvakantie en de reis kan ontspannen beginnen ...